Biraz kendimden ve ne yaptigimdan bahsetmek isterim.
33 yasindayim. Hafta sonlari ailece guzel bir kahvalti yapmayi, daha sonra cesitli aktiviteler gerceklestirmeyi, okumayi, ogretmeyi, ailemle zaman gecirmeyi seviyorum. Universitede calisiyorum. Bu yuzden hafta ici hergun sabah 5 a.m. kalkar tras olurum. Cumartesi aksamlari piano ve gitar calip, ailemle birlikte sarki soyleriz.
Hafta sonlari, sabahlari bazen sivil toplum kuruluslariyla birlikte gonullu hizmetlere katiliyorum. Bu aktivite 3, 4 ayda bir oluyor genelde. Gecen ay, kucuk sehrimizde cop toplayip, bir binanin onarimi icin toplandik. Ondan once yine sehrimizde bulunan elementary okulun temizligini yaptik. ( Temizlik isinde iyiyimdir

)Haftanin hemen hemen 3 gunu body building yapmaya calisiyorum. Evimde bir takim equipment varsa da, GYM cok yakinimizda.
Evimizde yillardir TV bulunmuyor. Istedigimiz bir film yada belgesel olursa haftada bir iki defa internetten acip ailece izleriz. Evimizde hic kimse sigara yada alkol kullanmaz. Yere tukurmeyiz, tukurenleri de sevmeyiz. Cop atmayiz. Kufurlu yada argo konusmayi sevmiyoruz. Bu konuda hassas oldugumuz dogrudur. Agir siddet ve kan iceren filmleri, erotik sayilan her tur filmin izlenmesine musade etmiyoruz. Yani G, PG, bazen PG 13 seviyesinde izliyoruz. Kesinlikle R olan filmleri izlemiyoruz.
Aile kavrami bizim icin cok onemlidir. Bu yuzden TV karsisinda zaman gecirek yerine birlikte oyunlar oynar, yemek yapar, sarki soyler, resim cizer, yuruyuse cikar, yardim kuruluslarinda zamanimiz oldugunca komsu ve sehir halkina hizmet etmeye calisiriz. Haftanin bir gunu aile aksamidir. Telefonlardan uzak durur, ozellikle birbirimizle zaman geciririz. Hafta sonu olmasi sebebiyle, yarin bir kamp alanina gidecektik fakat havalar bozmaya baslayinca biraz once fikir degistirdik. Bu hafta, bahcede cadirlarimizi kurup kamp yapacagiz.
Her hafta bir gun esimle date yapiyoruz. Bunu duzenli olarak gerceklestiriyoruz. Evde ozel bir yemek yada beraber bir zaman gecirmeye calisiyoruz. Islerden zaman olursa disari da ciktigimiz oluyor. Bu sekilde eslerin arasindaki iliskiler cok kuvvetleniyor. Tavsiye ederim. Zamani iyi degerlendirmeye calisiyorum. Bazen bsarili oluyorum, bazen basarisiz. Kimi zaman cok yogun oldugumda ailem teselli ediyor. Sakin, yumusak basli biri olarak biliniyorum. ( Bu, onlarin iddiasi tabii

)
Bu gece donut ve waffle ve film gecesi. Toy story'nin 2. filmini aldim kutuphaneden. Filmleri genelde oradan seciyoruz. Cunku bildiginiz gibi youTube ve film sitelerinde yer alan filmler illegal olarak yayinlaniyor. Ucret vermeden bu filmleri izlemek yada indirmek bir suc ve hirsizliktir.
O sekilde izlememenizi oneririm.
Beni bekliyorlar suanda. Ben, bulasiklari yikayip sofrayi kuracagim, esim waffle basladi bile.
Gorusmek uzere, selam ile