Mems yazdı:Düşünen hayvan olmak, şu konuşan arkadaştan farklı bir tür olmak, üstünlük demeyelimde daha iyi birşey sanırım.
Birde olayın tam tersini düşünün ki bunu söylecek inançsız sayısı bence azdır. Namaz kılan hayvandır denildiğini düşünün ki ben bunu onaylamıyorum.
Kellen gidebilir, onunla beraber inançsızlara saldırılır, aradaki farklı görün bilin istedim.
Geçen de ateistlerin ve zerdüştlerin terörist olduğu söylenmek istedi..Bu aşağılamayı sürekli yapıyorlar..Sürekli kendileri gibi olmayan herkesi aşağılıyorlar,sonra da saygı bekliyorlar..
Bir kere hepimiz hayvanız zaten ama bu müslüman bu anlamda söylemiyor bunu..Hayvanlar namaz kılmazlar,haliyle müslüman olmayanlar hayvandır demek istiyor ama diğer dinlerde namazın olduğunu bilmiyor..Bu kadar cahil olmasına rağmen,trtye çıkıp konuşması,trtnin hangi seviyede olduğunun göstergesidir..
Mevlana namaz kılıyor muydu acaba?
Bu kişi Mevlana'ya hayvan dediğinin farkında mı acaba?
Namaz neye yarar,bu da ayrı bir sorun..Namaz gibi dini ritüeller,insanların daha iyi/ahlaklı olmasını sağlamak için yaratılmışlardır..Sen namaz kılıp,kendin gibi namaz kılmayanları aşağılıyorsan,sen sadece bir ritüel icra ediyorsun demektir..Önemli olan ritüeli yerine getirmek değil,ritüel sayesinde kendine çeki düzen vermektir..
Tabi bunları bilmez bu (insan) müslüman..

Doğada ahlak yoktur..